AUTON KÄSINPESU, TURKU

FINGLAZE PESEE AUTOSI AMMATTITAITOISESTI JA HUOLELLISESTI KÄSIN

 

Finglaze huolehtii autosi pesusta hellävaraisesti mutta tehokkaasti, pesemme autosi huolellisesti käsin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Auton käsinpesupalvelumme sisältää auton esipesun, auton täydellisen käsinpesun, ovivälien ja kumimattojen pesun sekä auton kuivauksen. Auton käsinpesu 25 €

 

TARJOAMME MYÖS VALIKOIMAN LISÄPALVELUITA AUTON KÄSINPESUN YHTEYDESSÄ:

 

Täydennä autopesupalvelua laadukkailla lisäpalveluillamme. Tehosta ajomukavuuttasi lisäämällä esimerkiksi auton kevyt sisäpuhdistus autopesun yhteyteen. Tutustu myös muihin lisäpalveluihimme hinnastossamme >>

 

_____________________

 

Miksi valita auton käsinpesu konepesun sijaan?

 

Koneellinen autopesu on aina rasite auton maalipinnalle. Lähes poikkeuksetta harjallisessa konepesussa harjasten väliin on jäänyt hiekkaa tai muuta likaa edellisten pesujen jäljiltä, mikä selittää pienet pesunaarmut lukemattomien autojen maalipinnassa. Lisäksi konepesussa käytettävät pesuaineet eivät lähtökohtaisesti ole vahaturvallisia, joten auton vahaus ja konepesu ovat yhdistelmänä yhtä kuin hukkaan heitettyä rahaa.

 

Entä sitten harjaton konepesu? Vastaako harjaton konepesu auton käsinpesua?

On totta, että markkinoilla on myös harjattomia vaihtoehtoja pesuroboteille, mutta niiden pesuteho on varsin huono. Huolellinen auton käsinpesu on kiistatta paitsi turvallisin, myös tehokkain valinta autopesuille.

 

Miksi valita FINGLAZE -autopesu?

 

Finglaze pesee autosi huolellisesti ja turvallisesti kotimaisena käsityönä. Käyttämämme pesuaineet ja -välineet ovat laadukkaita ja vaharturvallisia. Kerromme mielellämme lisää autopesustamme, sekä vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Ole rohkeasti meihin yhteydessä – soita, lähetä viestiä tai tule käymään!

OTA YHTEYTTÄ >>

FINGLAZE

AUTONPUHDISTUSPALVELU

 

Olemme avoinna

ma-pe klo 8-17, la klo 10-14

Sunnuntaisin suljettu

 

Osoite: Ratakatu 7, Raisio

 

Puh. 044 912 0014

info@autonpuhdistuspalvelu.fi

 

y-tunnus: 2031804-0

 

Rekisteriseloste