AUTON PINNOITUS JA KERAAMISET AUTOPINNOITTEET, TURKU

FINGLAZE TUNTEE MARKKINOIDEN PARHAAT PINNOITTEET JA OSAA SUOSITELLA JUURI SINULLE PARASTA VAIHTOEHTOA

 

__________________________

 

Finglaze on hyväksytty Varsinais-Suomen ainoaksi System-X viralliseksi asennuspisteeksi.

 

 

Olet saattanut kuulla ja lukea erilaisista keraamisista kestopinnoitteista, joita on tarjolla. Monet autoilijat pohtivat keraamisen kestopinnoitteen ja perinteisen autovahan eroavaisuuksia. Tässä kerromme lyhyesti, mistä on kyse.

 

Me Finglazella käytämme kahdenlasia autovahoja, pikavahaa ja kovavahoja. Suihkutettava pikavaha on helppo ja nopea levittää auton pinnalle ja se antaa lyhytaikaisen suojan ja kiillon kausittaisten kovavahausten välillä. Kausivahauksella auton pinta saa pidempikestoisen suojan, kuin pikavahauksella. Kausittainen kovavahaus suositellaan tehtäväksi kahdesti vuodessa. Ennen talvea vahaus suojaa teiden suoloilta ja kosteilta kurakeleiltä, ennen kesää hyönteisiltä ja auringolta.

 

__________________________

 

Miten sitten valita vahan ja kestopinnoitteen välillä?

 

Autovahat ovat kehittyneet vuosien saatossa paljon ja ne tarjoavat hyvän suojan auton maalipinnalle oikein käytettynä ja säännöllisesti uusittuna. Jos kuitenkin haluat erityisen kestävän suojan, silloin valintasi on ehdottomasti keraaminen kestopinnoite. Niiden suojaominaisuudet ovat vahoihin verrattuna ylivertaiset, eivätkä kiilto-ominaisuudetkaan vahoille häviä. Vahat eivät myöskään kestä tiettyjä pesussa käytettäviä kemikaaleja, joita taas autojen kestopinnoitteet kestävät.

 

Markkinoilla on useita erilaisia pinnoitteita, joita mainostetaan kestopinnoitteina. Me olemme käyttökokemuksen perusteella valinneet ominaisuuksiltaan ja kestoltaan parhaat autopinnoitteet. Myös ulkomuoviosat tulisi suojata ja niihin me tarjoammekin oman pinnoitteensa. Saamme jopa palautettua haalistuneiden osien alkuperäisen värin! Huomioithan, ettei kestopinnoite kuitenkaan poista kokonaan pesun tarvetta.

 

"Keraamisella kestopinnoitteella käsitelty auto on todellinen katseenvangitsija!"

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tule näyttämään autoasi niin katsotaan yhdessä millainen vaha- tai kestopinnoitekäsittely sopisi juuri sinun autollesi! Me Finglazella palvelemme sinua henkilökohtaisesti vuosien ammattitaidolla.

AUTOPINNOITTEIDEN HINNAT

 

Pinnoitteiden hinnat ovat uusiin autoihin. Käytetyissä autoissa hinnat määräytyvät auton koon, värin ja asiakkaan toivoman lopputuloksen mukaan. Huomioithan, ettei kiillotus sisälly pinnoitteiden hintaan! Oikein hoidettuna pinnoitteet kestävät valmistajien lupaaman takuuajan.

SYSTEM-X

 

Diamond SS

(kesto 5 vuotta)

alk. 799€

- - -

Pro

(kesto 3 vuotta)

alk. 499€

- - -

Crystal

(kesto 1,5 vuotta)

alk. 299€

 

Interior

(koko auto)

alk. 150€

 

Glass

(kaikki lasit)

alk. 150€

NANOLEX

 

Nanolex SiShield

(kesto 20 000km)

alk. 249€

- - -

Nanolex Si3D

(kesto 30 000km)

alk. 349€

- - -

Nanolex Si3D HD

(kesto 40 000km)

alk. 489€

 

FINGLAZE

AUTONPUHDISTUSPALVELU

 

Olemme avoinna

ma-pe klo 8-17, la klo 10-14

Sunnuntaisin suljettu

 

Osoite: Ratakatu 7, Raisio

 

Puh. 044 912 0014

info@autonpuhdistuspalvelu.fi

 

y-tunnus: 2031804-0

 

Rekisteriseloste