AUTON SISÄTILOJEN PUHDISTUS JA PESU, TURKU

FINGLAZE PUHDISTAA JA PESEE AUTOSI SISÄLTÄ JA ULKOA, MEILTÄ HOITUU MYÖS AUTON SISÄTILOJEN MÄRKÄPESUT

 

Autolla matkustaminen on osa monen suomalaisen arkea. Autossa nautitut aamukahvit, vaihtelevat sääolosuhteet, kyydissä kulkevat lapset ja lemmikkieläimet jättävät jälkensä auton pintoihin ja verhoiluun. Me Finglazella ymmärrämme tämän, minkä vuoksi olemmekin panostaneet auton sisätilojen puhdistuspalveluumme tosissamme.

 

Puhdas auto lisää merkittävästi viihtyisyyttä ja matkustusmukavuutta, joten auton sisätilojen puhtauteen on syytä panostaa. Finglaze pitää huolen siitä, että autosi sisätilat ovat puhtaat ja viihtyisät. Tarjoamme auton sisätilojen puhdistusta ja pesua Turussa.

 

HELLI AUTOASI JA HEMMOTTELE SAMALLA ITSEÄSI FINGLAZE -AUTON SISÄPUHDISTUKSELLA

 

Finglazella tehdyn auton sisäpuhdistuksen jälkeen autosi ei ainoastaan näytä puhtaalta, se myös tuntuu ja tuoksuu puhtaalta.

 

Auton sisäpuhdsituspalvelumme sisältää auton päällipesun, perusteellisen imuroinnin, auton sisäpintojen puhdistuksen, auton lasien pesun, kumimattojen pesun sekä kynnysten ja tiivisteiden käsittelyn niille tarkoitetulla hoitoaineella.

Auton sisätilojen puhdistus alk. 90€

 

Auton sisätilojen märkäpesu sisältää auton päällipesun, sisäpuhdistuksen sekä auton verhoilujen ja penkkien pesun. Nahkapenkeille tehdään pesun lisäksi käsittely nahanhoitoaineella. Nahkaverhoilulle käytämme vain niille tarkoitettuja puhdistustuotteita, joilloin auton nahkapintojen puhdistaminen on turvallista. HUOM! Otathan huomioon penkkien kuivumisajan 6-12h.

Auton sisätilojen märkäpesut alk. 150€

 

TEHOSTETTUA PUHTAUTTA FINGLAZE -LISÄPALVELUILLA

 

Auton puhdistuspalveluihimme on mahdollista liittää myös valikoima lisäpalveluita, kuten koiran / muun lemmikkieläimen karvojen poisto autosta, otsonoinnit sekä sisäilmankierron desinfiointi.

OTA YHTEYTTÄ >>

TUTUSTU HINNASTOOMME >>

FINGLAZE

AUTONPUHDISTUSPALVELU

 

Olemme avoinna

ma-pe klo 8-17, la klo 10-14

Sunnuntaisin suljettu

 

Osoite: Ratakatu 7, Raisio

 

Puh. 044 912 0014

info@autonpuhdistuspalvelu.fi

 

y-tunnus: 2031804-0

 

Rekisteriseloste