SYSTEM-X

SYSTEM-X -PINNOITTEET VAIN KOULUTETUILLE JA VALTUUTETUILLE AMMATTILAISILLE!

 

__________________________

 

Finglaze on hyväksytty Varsinais-Suomen ainoaksi System-X viralliseksi asennuspisteeksi.

 

 

Premium-luokan nanokeraamiset pinnoitteet eivät vaadi kerrostusta, soveltuvat myös teipatuille pinnoille ja kestävät parhaimmillaan yli 5 vuotta!

System-X pinnoitteissa on äärimmäisen hydrofobiset ja syväkiiltoiset ominaisuudet, jotka helpottavat ajoneuvosi hoitoa pitkäikäisesti.

Tältä pinnoitevalmistajalta pinnoitteet autoille, moottoripyörille, veneille, työkoneille ja jopa lentokoneille!

 

Valmistaja: Element 119 USA

 

__________________________

 

DIAMOND SS

System-X:n huippuluokan 9H+ nanokeraaminen Diamond SS antaa äärimmäisen liukkaan ja syväkiiltoisen pinnan ajoneuvollesi yli viideksi vuodeksi.

Tämä pinnoite ei vaadi pitkiä kovettumisaikoja eikä kerrostuksia. Diamond SS:n hydrofobiset ominaisuudet ovat markkinoiden huippua ja helpottavat ajoneuvosi puhtaanapitoa huomattavan pitkäikäisesti!

 

Diamond SS kesto on + 5 vuotta.

System-X pinnoitevalikoimasta löytyy myös Pro, jonka kesto on 3 vuotta ja Crystal, jonka kesto on n. 1,5 – 2 vuotta.

 

INTERIOR

Interior on System-X:n auton sisätiloille suunniteltu tekstiilipinnoite, joka sopii esimerkiksi kankaille, nahalle, vinyylille, sekä lattiaverhoilulle.

Interior antaa noin 12kk:n nanokeraamisen suojan likaa ja vettä vastaan. Ajoneuvosi sisätilojen puhtaanapito ei ole koskaan ollut näin helppoa Interiorin hydrofobisten ominaisuuksien ansiosta! Lika ja tahrat eivät pääse imeytymään tekstiileihin, vaan ne on helppo pyyhkiä pois pinnoitettujen osien pinnalta.

 

GLASS

Glass on System-X:n lasipinnoite, jota voidaan käyttää kaikissa ajoneuvojen ikkunoissa, peileissä ja jopa ajovaloissa.

Tämä pinnoite soveltuu hyvin myös esimerkiksi mootoripyöräkypärien visiireihin! Glass parantaa huomattavasti näkyvyyttä sateella, vähentää tuntuvasti pyyhkijöiden käyttöä ja ehkäisee tehokkaasti pyyhkijöiden tuottamaa naarmuuntumista tuulilasissa! Kesällä hyönteiset ja talvella jää irtoaa kevyesti pinnoitteen ansiosta, joten tuulilasin käyttöikäkin pitenee! Ikkunapinnoite edistää myös liikenneturvallisuuttasi sateisissa olosuhteissa.

 

XTREME

System-X:n Xtreme on suunniteltu erityisesti veneille! Tämä pinnoite helpottaa veneesi puhtaanapitoa ja antaa jopa 2 vuoden suojan rankkoja meriolosuhteita vastaan. Xtreme hylkii tehokkaasti epäpuhtauksia ja antaa maksimaalisen suojan auringon UV-säteilyä vastaan.

 

RENEGADE

Renegade on lentokoneille ja helikoptereille suunniteltu nanokeraaminen pinnoite, joka voidaan levittää sekä käsin, että ruiskuttamalla. Tämä pinnoite tekee kovan, pitkäkestoisen ja lasimaisen pinnan, joka kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja ja antaa pitkäkestoista suojaa korroosiota vastaan. Renegade on liukas ja joustava pinnoite, joka sitoutuessaan maalipintaan on kovempi ja kiiltävämpi, kuin alkuperäinen gelcoat tai maalipinta!

Renegade on läpäissyt Boeingin hyväksymät tiukat testit ja on markkinoiden huippua!

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ >>

FINGLAZE

AUTONPUHDISTUSPALVELU

 

Olemme avoinna

ma-pe klo 8-17, la klo 10-14

Sunnuntaisin suljettu

 

Osoite: Ratakatu 7, Raisio

 

Puh. 044 912 0014

info@autonpuhdistuspalvelu.fi

 

y-tunnus: 2031804-0

 

Rekisteriseloste