VENEENHOITO, TURKU

MEILTÄ MYÖS VENEEN PESU, VAHAUS, KIILLOTUS JA PINNOITUS TURUN ALUEELLA

 

Veneesikin tarvitsee huolenpitoa! Veneen pintamateriaalit joutuvat todella koville auringon UV-säteilyn takia, joka vedestä heijastuneena on moninkertainen verrattuna suoraan paisteeseen. Aurinko rasittaa joka puolelta veneen herkkää pintaa haalistaen värit ja saa uudenkin veneen nopeasti virttymään. Vedessä on itsessään valtavia määriä epäpuhtauksia, jotka vaurioittavat veneen runkoa jatkuvasti.

 

On sanomattakin selvää, että näin kovassa rasituksessa veneen suojaamattomat alueet joutuvat todella koville ja haalistuvat merkittävästi jo yhden kesän aikana.

 

Haalistuneiden pintojen väri saadaan palautettua koneellisesti kiillottamalla. Sen jälkeen ne voidaan suojata

erityisesti veneille tarkoitetuilla vahoilla. Vahaus tulisi suorittaa joka veneilykausi, jotta suojaus olisi riittävää. Vaihtoehtona vahoille on valittavissa myös pitkäkestoisempia, tehokkaammin pintaa suojaavia kestopinnoitteita, jolloin kausivahauksen tarve poistuu.

 

Veneen sisäosat kaipaavat myös huomiota. Laadukkaat vahamme takaavat helpon puhtaanapidon. Huolellisen puhdistuksen jälkeen suosittelemme vinyyli ja nahkapinnoille suojaksi veneilyolosuhteet kestävää pinnoitusainetta.

 

Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja pyydä tarjous veneellesi sopivista puhdistuspalveluista!

 

Asiantuntemuksellamme ikääntyneempikin vene saadaan palautettua loistoonsa!

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

FINGLAZE

AUTONPUHDISTUSPALVELU

 

Olemme avoinna

ma-pe klo 8-17, la klo 10-14

Sunnuntaisin suljettu

 

Osoite: Ratakatu 7, Raisio

 

Puh. 044 912 0014

info@autonpuhdistuspalvelu.fi

 

y-tunnus: 2031804-0

 

Rekisteriseloste